¡OH MY GATOS!

home about archive
Brooklyn, NY
twitter.com/copsarecomin
hellostevehanson.com

(Bron: devingrrrl, via paranoid)


[68.452 notities]

What I have to look at today

I’m ok w/ it


[0 notities]

What I have to look at today

I’m ok w/ it


[0 notities]

drencrome:

asylum-art:

Nicola Samori: "Intus: Cristalli Di Crisi"

Fuck.

(via radiumangel)


[2.165 notities]

V MAGAZINE #79 

lukegilford:

STYLED BY JAY MASSACRET 

image

image

image

image

image

image

image

image

image


[2 notities]

Deszo Korniss - Szentendre Scene II 1935 
Hungarian National Gallery, Budapest

Deszo Korniss - Szentendre Scene II 1935 

Hungarian National Gallery, Budapest


[0 notities]

One of my most favourite Gerhard Richter paintings

Now on view at moma

One of my most favourite Gerhard Richter paintings

Now on view at moma


[0 notities]


(via paranoid)


[394.608 notities]

moma:

Cool down with a little summer noir. Our "Lady in the Dark" film series begins 7/11. 
[I Love Trouble. 1948. USA. Directed by S. Sylvan Simon.]

moma:

Cool down with a little summer noir. Our "Lady in the Dark" film series begins 7/11. 

[I Love Trouble. 1948. USA. Directed by S. Sylvan Simon.]


[276 notities]

worclip:

House WZ (2013) by Bernd Zimmermann Architekten

Structural Engineer: Rainer Klein, Sachsenheim
Photograph by Prof. Valentin Wormbs, Stuttgart

Location: Ludwigsburg, Germany

An existing three-family house from the 50′s, situated in this time a typical featureless residential area, should be fundamentally renovated and modernised for the use by a married couple.

While the exterior form of the existing building wasn’t allowed to change, the interior was completely converted. New airspaces and galleries, which connect the different levels, create the favoured open living-structure. Existing windows were closed almost completely and replaced by new openings in roof and walls, with different sizes, forms and functions.

Both ceiling-high windows on the ground-floor can be wide opened, so that the living- and dining-area inside is getting a unity area with the front- and backyard. A large-sized skylight above the three-storied airspace, with a planted tree in it, provides an ideal natural lighting of the house.

At the outside the stainless steel covering, coherent on walls and roof, reflects the environment and wants the house to dematerialize, in order to adapt to the existing surrounding, without being subordinated to it.

(via improvedrunningtimes)


[375 notities]